" Welcome Here !! " Please leave your link on my sibok..hehehe Follow me | Dashboard
Gadis Mawar Merah





Terima Kasih Sayang *_*
Monday, May 14, 2012 | 1:02 AM | 0 comments

Assalamualaikum.....Hai semuaaaaaaaa ! hihihi ari nie kita nak share something yang happy + terharu + cedey = SayaSayangAwak @_@ hihihihi ha mesti korang tertanya2 pe kaitan gambar di atas dengan title entri nie kan??? hihihihihi 
Ha !! kalau korang nak tahu...buku novel kat atas tuh di perolehi selepas proses pujuk memujuk dan rayu merayu with my musyuk larh...hihihihi aku kena pujuk dia tok beli novel nie..kalau tak susah la aku... iye lar kalau aku beli novel nie guna duit aku,nanti aku xde duit nak makan pulak..hihihi (aku kan student) nak tak nak aku kena pujuk dia..hihihi mula2 aku ingat nak tengok2 jer novel kat kedai popular tuh...dalam pusing punya pusing, baca2 sinopsis setiap novel yang menarik perhatian aku last aku tersangkut kat novel nie...dah la harga dia RM34.00..so kena la pikir 2,3 kali...sebenarnya ada 3 novel yang aku minat, Cinta Si Ikan Buntal Dan Si Kambing Liar, Alahai Mat Salih dan novel yang di atas nieh...tapi hati aku lebih kepada yang di atas nieh...hihihihi bila aku keluar, tengok2 si dia tak ada...wisau aku di buatnya...aku baru nak call, alih2 aku dah nampak dia, upenya dia gi beli ais krim...ish ! hihihihi tapi xpe, mungkin dia bosan kot menunggu aku lama sangat dalam kedai...hihihihi iye la nak cari buku yang terbaik kan..mesti la lama...katanya sampai dia nak tertido menunggu aku tu yang dia pergi beli ais krim...hihihihi nakal tau u nieh !
Read more »
Kita Minat Dia !!! *_*
| 12:10 AM | 0 comments
Assalamualaikum...salam mesra from me !! i love u ^_^ hurmmm dah lama rasanya saya tak menulis yer...hihihihi cian musyuk2 ite nieh... a'juk la tuh...jgn lar a'juk..ite sbnrnya xde mood nk tulis...cowie yer...hihihi ha cmtu larr...xmo a'juk lagi key...anti kite cedey..*_*... hai u all..hope semua sihat walafiat..winduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nyerrrr kat korang...suka tengok blogger2 yang sering dan rajin tulis post2 yang terkini setiap masa,saat (eh ! ade ker?? ) hehehe bantai lar...dan setiap hari...ade je stolimoli koang...aku pon ade je cuma aku nie tgk mood lau nk share something nieh...bila mood aku nak membebelkan sini..ha aku pon start la membebel panjang....apa2 pon kita enjoy !! hehehehe
eh koang ari nie aku nak share something tentang novel dari penulis Damya Hanna...hihihihi aku minat gila karya-karya dia...menusuk ke kalbu ku...hihihi novel pertama yang aku baca dan membuatkan aku jatuh hati padanya ( ceh wah ! ayat xleh bla... tp mmg betoi beb ^_^ ) novel Sepi Tanpa Cinta...aduh ! baca title pon dah mendalam pe tah lagi bila membaca kandungannye...meleleh wa ckp lu !!! hihihihi over tau aku nie... dan tu la novel pertama Damya Hanna yang aku miliki...abg aku yang belanja..kihkihkih 
tapi sekarang nieh aku sudah berjaya mengumpul novel karya cik Damya Hanna kita, kesemuanya sekali...huahuahua happy nyerrr... yang latest nie pon aku dah perolehi...hihihihi tapi xbaca lagi..kalau lar Cik kak Damya Hanna kita membaca entri nieh....saya nak bagitahu yang saya teringin sekali ingin bertemu dengan Cik Damya Hanna....tttteeeerrrriiiinnngggiiinnn sangat !
Read more »

Older Post